Oppdater NITOs lønnsdatabase

Kjære medlemmer. Et av de viktigste verktøyene NITO har i vårt arbeid for bedre lønnsvilkår er informasjon om dagens lønninger. Det er viktig for oss til enhver tid å ha oppdatert informasjon, ikke bare nå når vi er på vei inn i de lokale lønnsforhandlingene men også i etterkant når påvirkning, lobbyvirksomhet og uformell påvirkning skal brøyte vei også for senere lønnsoppgjør, sentrale og lokale.

Dette er informasjon NITO gjerne vil at dere selv skal legge inn og spesielt nå i forkant av lokalt lønnsoppgjør. Det gjelder ikke bare dere som har levert krav men samtlige – totalbildet av NITO-ingeniørenes lønnsnivå er viktig for arbeidet vi gjør nå.

Ta deg tid til å oppdatere lønnsdatabasen. Gå til NITOs vevsider, logg deg på med medlemsnummer og passord, og trykk på “min side” for å finne fram til der du legger inn ditt nåværende lønnsnivå. Jo flere som får gjort dette før 10/9, jo lettere blir vår jobb med de lokale lønnsforhandlingene.

OPPDATERING: Når du kommer inn på “Min side”, velg “Lønnsstatistikk” i menyen på venstre side.  Oppe til venstre er det nå en link for “Min lønn” – den trykker du på.

-BT


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.